Bar savjet tjedna: Mojo Bar

Bar savjet tjedna: Mojo Bar

22. kolovoza 2023 0 By Zagreb-top10.com

Riječ mojo znači sreća ili amajlija. Ova afrička riječ koristi se u Americi nekoliko desetljeća i tako je pronašla put do engleske upotrebe. Super riječ, zar ne? A koliko je cool ta riječ, takav je i Mojo bar u Zagrebu.

Bar ima vanjski prostor gdje možete sjesti i biti usluženi, posebno ljeti i kada su temperature malo niže. Pogledajte sljedeću sliku. Lišće već opada s drveća, ulica je jarko osvijetljena, a prostor za sjedenje je vanjski dio bara Mojo. To vam daje prvi dojam.

 

Mojo bar na otvorenom u jesen

 

Ljeti pak imate čist pogled na Trg Hrvatskih Velikana koji je vrlo lijepa kulisa. Uživajte u kavi ili večernjem pivu. Posebice boravak u večernjim satima može se ocijeniti vrlo ugodnim. Sljedeći dijagram prikazuje ovu pozadinu.

 

Vanjski prostor Mojo Bara ljeti

 

Mojo bar se nalazi u centru grada. Nekoliko ulica istočno od “Trga bana Jelačića” i prateći Jurišićevu ulicu tek nakon nekoliko minuta hoda stižete do Trga Hrvatskih Velikana u čijoj se neposrednoj blizini nalazi Mojo Bar. Pa vidite: teško da može biti središnji. Savršeno mjesto za susret s prijateljima nakon posla ili vikendom i raspravu o aktualnim događajima uz piće.

Što se pića tiče, ne brinite, ima za svakoga ponešto. Bilo likera, rakije ili vina. Kao vinsku varijantu preporučamo Bolfan Rajnski Rizling koji je jako ukusan ili Prgin Debit. Riječ je o bijelim vinima iz regije, vrlo cvjetnog okusa. Jako nam se svidio Korlat Shiraz kao crno vino. Ovdje treba jasno reći da imate veliki izbor domaćih vina i stranih pića, poput viskija. Izbor je značajno sužen kada je riječ o pivu, što ovaj bar čini više prilagođenim potrebama ljubitelja pića ili vina.

 

Alternative za piće

Sve u svemu, interijer je vrlo šaren i izgleda stvarno zabavno i lijepe trenutke. Time treba i zračiti, jer to je mjesto susreta, prijateljskog druženja, filozofskih rasprava, zabava.

 

Šareni dizajn interijera

Mišljenja smo da nećete požaliti što ste posjetili Mojo bar i rado preporučujemo ovaj zagrebački unikat.

 

Za više informacija posjetite Facebook stranicu: Mojo Bar

 

Mjesto: