Bar savjet tjedna: Vintage Industrial Bar

Bar savjet tjedna: Vintage Industrial Bar

31. kolovoza 2023 Off By Zagreb-top10.com

Ovaj tjedan imamo savjet za one koji vole rustikalnu i “pravu” atmosferu. To je vintage industrijski bar, čiji je izgled vrlo u skladu s imidžem Harley Davidsona. Izvana izgleda kao tvornička zgrada i stoga na prvu nije previše primamljiv, prednosti ovog bara otkrit ćete čim bolje pogledate.

 

Uglavnom, ovaj bar je definitivno TOP 10 bar u Zagrebu zbog svoje jedinstvenosti. Slika ispod ilustrira vanjski izgled klupe. Dekoriran u narančasto iz 1970-ih, u obliku motocikla koji izgleda kao Harley Davidson, logo lokala je postavljen na zid, u pozadini se vidi zgrada tvornice koja vjerojatno datira iz vremena kada je još postojala država Jugoslavija .

 

Izvan bara

 

No, budući da ste stigli u gostinjski dio bara, sve doista izgleda kao opuštanje. Rustikalni interijer, ali rasvjeta koja daje topli ugođaj. Sjedala su uvijek raspoređena za 3-6 osoba, tako da ovdje mogu sjediti brojne grupe. Ako nakon radnog dana nemate nikakvih planova, otiđite na piće u Vintage Industrial Bar, svidjet će vam se specifična bikerska atmosfera.

 

Opuštanje s prijateljima

 

Naravno, kokteli ne bi trebali izostati kada posjetite bar. Doduše, to nije najbolji koktel bar koji Zagreb može ponuditi s naše točke gledišta, ali ovdje je fokus očito na susretu s cool ljudima na cool lokaciji. A ovaj bar to nedvojbeno nudi.

 

Super kokteli

 

Unutrašnjost tvorničke zgrade prikazana je na sljedećoj slici. Čim završe ljetni mjeseci, lokal naravno dočekuje svoje goste u slučaju znatno lošijeg vremena.

 

Interijer bara

 

Kako i priliči jedinstvenom baru, vrlo često se u večernjim satima održavaju tematske večeri. To uključuje večeri kvizova, večeri društvenih igara ili glazbene večeri poput glazbe 80-ih i 90-ih. A ako vam to nije dovoljno, ovdje redovito nastupaju lokalni rock ili pop/electro bendovi koji podgrijavaju atmosferu bara. Cipke i Kosan ili Kranksvester samo su primjeri koji se ovdje redovito pojavljuju. Dakle, bar sebe doživljava kao promotora i podupiratelja domaćih umjetnika, što je zaista za pozdraviti. Sve u svemu, trebali biste provjeriti web stranicu bara za aktualna događanja i sigurno ćete se zabaviti.

 

Ovdje naručite piće i uživajte u atmosferi:

 

Bar pult

 

Lokal se nalazi južno od željezničkog kolodvora i sjeverno od Save u Savskoj Cesti u neposrednoj blizini Veslačkog stadiona. Savska obala je udaljena nekoliko minuta hoda, tako da mogu spojiti posjet Vintage Industrial Baru sa šetnjom.

Mjesto: