Bar savjet tjedna: Dežman Bar

Bar savjet tjedna: Dežman Bar

29. rujna 2023 Off By Zagreb-top10.com

Ovotjedni savjet o baru odnosi se na Dežman bar koji se nalazi u istoimenoj Dežmanovoj ulici.

Bar ima intimnu atmosferu i relativno je moderan i visoke kvalitete. Tu se sastaju staro i mlado u središtu Zagreba. Nakon posla ili za užinu tijekom vikenda, postoji mnogo mogućnosti za posjet baru. Još jedna prednost je što je bar vrlo centralno smješten, ali malo udaljen od mjesta gdje ima puno turista.

Slika ispod daje dojam interijera.

 

Interijer Dežman bara

 

Što se tiče pića, ne morate brinuti…svi specijaliteti su na licu mjesta! Bilo da se radi o varijantama viskija ili džina, postoji nešto za svačiji ukus. Vidjet ćete da su zaposlenici vrlo dobro obučeni i mogu vam pripremiti vrlo dobre proizvode.

 

 

Izbor pića

 

Ljeto se bliži kraju i s naše strane je dobra ideja popiti kavu vani i po potrebi naručiti nešto međuobrok. Budite svjesni da ljeto ne traje vječno i uživajte u lijepom vremenu dok možete. Na sljedećoj slici možete vidjeti da se za to pobrinuo i Dežman bar koji svojim gostima nudi mogućnost sjedenja vani. Bilo da se samo opustite nakon posla ili da se pripremite za izazove dok učite s kolegama studentima ili kao poduzetnik da razgovarate o poslu.

 

 

Ovdje smo zumirali bliže kako biste bolje vidjeli mogućnosti sjedenja.

 

 

Ali budite oprezni: ovdje ne dobivate samo piće, možete birati jela s bogatog jelovnika, primjerice benedict jaja, kajganu s kozjim sirom za one koji žele doručkovati, ali i jela od tjestenine, hamburgere, pa čak i suhe ovdje se poslužuju odležani odresci. Sve u svemu, hrana se ne može opisati kao jeftina. Benedict jaja trenutno koštaju 10,60 eura, 250 grama suho odležanog bifteka 39 eura, hamburgeri 12 eura.

 

 

Dobivate i koktele s potpisom u rasponu cijena između 10 i 12 eura, poput “Miso Tai”, “Pour Marie” ili “Tepache Highball”, koji se radi s Prosessom i Camparijem.

Kartu pića i jela možete pronaći na web stranici dezman.hr.

Mjesto: